plimbări foto

plimbări cu aparatul foto

Nu mai ştiu exact când, dar sigur într-un moment din anul curent am realizat că nu am hobiu…am luat-o de la origini, de pe vremea când colecţionam  şerveţele şi mama, tamam de sărbători, descoperea că nu are cu ce decora masa, a timbrelor ce le scoteam din clasoare cu penseta de sprâncene , ba chiar şi a cutiilor de chibrituri, am trecut de era nasturilor şi am ajuns la epoca dopurilor de plută, de la sticlele de vin golite în timpul facultăţii la chefurile romantice de la lumina lumânării pe vremea lui Ceaşcă.
….am trecut apoi la hobiurile timpurilor noastre ; de râma mi-e frică să o pun în cârlig, de patine nu mă mai ating că am stat anul trecut două luni cu mâna în gips, goblen voi coase când nu mă vor mai primi în club, de planorism nu  mă apuc că nu vreau să dau nimănui codul pin de la card , vreau să traiesc!…şi atunci, având curajul prostului sau inconştienţa începătorului, am avut tupeul să mă gândesc la cea de a nu ştiu câta artă, arta fotografică. Deci, mi-am ales primul hobiu din celălalt taler al vieţii, foto sau photo dacă dă mai bine.

Facebook Comments

Comments (2)

 • mai, daca vorbim de hobby, eu am inceput cu mancatul! Bun, nu?
  Pescuitul suna bine, dar cine sa imi puna rama in undita, cand eu sunt ala ucigas de insects in my house?
  Fotografia cere spirit liber… ori eu sunt inca in colivie…
  asa ca… ma delectez cu produsele hobby-iului tau!

  Răspunde
 • …hm…ca sa transformi mancatul in hobiu, cum spun io, gatesti, privesti, mirosi, faci o poza si…lasi la altii produsul final !

  Răspunde

Scrie un comentariu