plimbări cu ritm

zumba…după cozonaci, ouă şi sarmale

A treia zi de Paşti io trebuia să merg la zumba.
Nu că aş fi exagerat cu cozonacii, dar dacă adun carbohidraţii după răposatul Montignac şi mă gândesc cum i-am combinat, cu siguranţă nu am reuşit să păstrez fragilul echilibru creat de trei partide de zumba înainte de Paşti! Dar nu am renunţat şi cu conştiinţa încărcată de ultimul ou păpat am plecat să dau din mâini şi din picioare.                           Şi să ştiţi că a funcţionat. A fost mai greu la început, că de, geaba făcu mama pască dietetică cu fructoză şi sarmale cu un procent de carne perfect calculat astfel încât să nu apară la suprafaţă nici măcar o steluţă de grăsime de la carnea de porc. Dar până la urmă, după două melodii de încălzire am reuşit să-mi aduc aminte de mişcările învăţate şi pot spune că parcă pe măsura ce ma detaşam de friptură, am început chiar să fac şi eu câte o figură din cele ce se află în program. Nu ştiu exact dacă am dat jos câteva grame, măcar cele de la pieptul de curcan, dar sigur am dat jos dorinţa de a mai dansa imediat după vreo sărbătoare care se celebrează cu multă mâncare.

Facebook Comments

Scrie un comentariu