plimbări prin iubire Plimbări prin viaţă Plimbări terestre

perfect moments

În fiecare dimineaţă în care deschid ochii şi văd lumina zilei pe geam, îmi repet ceea ce Eckhart Tolle spune în toate scrierile sale : ACUM, AICI în PREZENT .
Apoi ies pe usa şi în timpul zilei îmi repet acum, aici sunt prezentă eu .
Fiecare zi ce o trăim e un dar de la Dumnezeu şi noi, cei de pe pământ nu ştim să ne bucurăm de acest preţios dar. Fiecare zi poate avea momentele ei perfecte, important e să le conştientizezi. Am învăţat de-a lungul anilor că pot să-mi dăruiesc singură momente „perfecte” fără să le aştept să-mi pice din cer. Am învăţat că fiecare colţ din natură e un colţ de rai şi că fiecare moment petrecut în mijlocul ei e un moment perfect.
Undeva, lângă Tulcea , m-am lăsat dusă de instinct şi am nimerit într-un loc care e mai mult decât „perfect ” … un loc unde mi-am scos timpul din minte , unde am trăit doar în prezent, unde am vrut sa constientizez clipa şi m-am concentrat asupra ei  ca fiind cel mai de preţ lucru, ca fiind ACUM …cu toată fiinţa mea şi trăind intens viaţa AICI şi respirând doar PREZENT !

Facebook Comments

Comments (6)

 • unde este locul acesta de langa Tulcea?

  Răspunde
 • frumos loc ai descoperit, dar mai mult mi-a placut piesa. nu-mi mai amintesc perioada in care o ascultam dar eram absolut innebunita dupa ea… mi-a cazut atat de bine acum, nici nu stii cat de mult iti multumesc 🙂
  iti doresc o stare de bine cel putin la fel cu a mea din secunda asta!

  Răspunde
  • ma bucur sa te revad, io vara nu dorm nici ziua , nici noaptea , dar sper in extrasezon sa-mi iau revansa …:-))) …. da , e un loc fain si parca imi e frica sa nu-l descopere prea multa lume sa se contamineze de „rele” …. am un cd cu Ofra Haza si cand inima imi cere dau drumul la basi si apas pe pedala! :-)))

   Răspunde
   • thats my girl! 😉

    Răspunde
 • 🙂 …legea Atractiei!

  Răspunde

Scrie un comentariu