Calatorii

BRĂILA MALL și SHOPPING CITY GALATI lansează aplicația SPOT

BRĂILA MALL și SHOPPING CITY GALATI lansează aplicația SPOT sau cum fac eu reclamă la antireclamă.

Nu sunt fan shopping, dacă nu știți, aflați acum. Dar sunt fan căscat gura la vitrine și designul lor și fan dăruit cadouri la zile aniversare sau sărbători. Deci cum s-ar spune sunt un fel de antireclamă pentru cumpărături. Vine și corolarul, nu sunt fac aplicații pe telefon dar îmi place să mă bucur de reduceri când sunt anunțată de cineva. Cumva sunt un fel sturțo-cămilă, vreau beneficii fără prea multă gălăgie în media.

Zilele trecute am văzut o reclamă la aplicația SPOT. Inițial am dat ignore dar probabil i-am căzut cu tronc algoritmului facebook și mi-a apărut constant de câteva ori în fața ochilor. Trăim în era tehnologiei și aceasta ne ocupă viața, zilele și nopțile. Totuși e un aspect care ne ajuta în diverse situatii și totul se face mai usor cu ajutorul tehnologiei, platim facturi, cumparam online, etc.

Așa că mi-am zis: ori eu, ori ea, aplicația, am pus mâna pe telefon, am descărcat-o și acolo a rămas, nu am mai renunțat la ea.
Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

 Am sintetizat ce oferă aplicația SPOT:

BENEFICII “SELECT SPOT” înseamnă reduceri la magazinele preferate între 3% și 10%: Tezyo, Smyk, Sport Vision, Various Brands și mulți alții; noutăți despre evenimente și vânzări exclusive; Wi-Fi gratuit în mall.

BENEFICII “PREMIUM SPOT” – Pe lângă beneficiile nivelului SELECT, include extra reduceri la magazinele preferate între 5% si 15%: Marionnaud, Tezyo, Benvenuti, Sport Vision și mulți alții; noutăți despre evenimente și vânzări exclusive; INVITAȚII la evenimentele organizate doar pentru membri.

BENEFICII “ELITE SPOT” – Pe lângă beneficiile SELECT și PREMIUM, include extra reduceri la magazinele preferate între 10% și 20%:  Bigotti, Tezyo, Optiblu, Sport Vision, Marionnaud  și alții.

Deci poți deveni membru acumulând puncte:
SELECT SPOT – 100 puncte
PREMIUM SPOT – 6000 puncte
ELITE SPOT – 12000 puncte

Am căutat mai mult pe google despre SPOT și este singura aplicație prin care se poate accesa orice mall din portofoliul NEPI Rockcastle din România.

Cum putem face puncte în aplicația SPOT?

  • prin creare contului primim instant 100 de puncte, probabil de încurajare
  • la achiziții din mall, păstrăm bonurile, le scanăm în aplicație și automat ni se vor aloca puncte; ( nu merg scanate încă o dată și de altcineva ))) )
  • dăm check-in în mall dacă ne aducem aminte
  • invităm prieteni să-și instaleze aplicatia și să-și creeze cont, dacă avem prieteni

Odată cu acumularea punctelor, statutul din aplicație se schimbă, clienții putând accesa 3 niveluri:

  • Select Spot (obținut implicit la autentificare)
  • Premium Spot
  • Elite Spot

Bun, bun, adunăm puncte dar ce facem cu ele? Poți să le trasformi în vouchere de cumpărături, ce pot fi utilizate în magazinele din cadrul mall-ului sau pentru a achiziționa produse promoționale. M-am uitat puțin prin aplicație și am găsit produse ce m-ar atrage pentru mici cadouri.

BRĂILA MALL și SHOPPING CITY GALATI

oferă și posibilitatea de a achiziționa carduri cadou. Până la urmă le oferiți celor dragi libertatea de a-și achiziționa din magazinele partenere exact ceea ce îți doresc. Cardurile cadou sunt disponibile în varianta de 50 lei, 100 lei, 200 lei sau 300 lei si pot fi achiziționate de la Biroul de Informații Shopping City Galați cu plata cash sau card.

La Brăila Mall, voucherele pot avea valoarea de 30 lei, 50 lei, 100 lei si 200 lei si pot fi achizitionate de la Biroul de Informatii Braila Mall.

Acum ce să zic, mie îmi place să aleg personal cadourile și să le ambalez frumos cu un mic bilețel alături.

Statutul obținut de client în cadrul programului de loialitate este valabil în toate centrele comerciale înrolate în program și clientul are posibilitatea de a-și folosi beneficiile sale în oricare alt centru comercial din portofoliul grupului.

Deci uite așa m-am trezit că fac reclamă eu, cea care sunt antireclamă la mall, shopping și alte aplicații media. Cred că perioada asta anormală ne face să ne bucurăm de orice lucru ce înainte îl ocoleam.

Nu știu cât am fost de coerentă sau „influenceriță” dar mai multe detalii despre descărcarea și utilizarea aplicației: https://braila-mall.ro/  sau https://shoppingcitygalati.ro/

Lasă un răspuns