Despre mine

Cine sunt eu şi de ce ai deveni cititorul meu?

Sunt Galia, femeie de pe Venus și 50 + ani , un storyteller în imagini ce surprinde viața și o duce în zona contemplării.
În căutare de cuvinte ce pot fi înțelese fără prea multe bătăi de cap.

Cum?

Prin călătorie şi fotografie, ambele căi perfecte ca și metode de terapie și cunoaștere.
Am început acest blog acum câţiva ani mai mult cu o tentă de filosofie personală şi recunosc că mi-a folosit. Pentru că terapia prin scris chiar face minuni.
Anii au trecut, eu m-am dezvoltat pe alocuri, am mai și involuat, dar totul a curs firesc spre acea zonă de frumusețe, improvizație și evoluție continuă. Și pentru că totul a depins de alegerile mele, acum sunt fericită să pot împărtăși din experiența mea.

Cui?

Celor ce rezonează cu mine în primul rand, celor ce vor să schimbe câte ceva prin viață, chiar daca au trecut de vârsta de 45+ani, celor cărora le place călătoria, chiar și solitar. Evident, celor cărora le pot fi de folos cu a mea cunoaștere care generează pe zi ce trece idei bezmetice.

Unde?

M-am plimbat pe unde am simţit că mă cheamă energia. Pe cărari simple ce nu aduceau poate nicio valoare turistică în călătoria mea, dar mă încărcau de simplitate și frumos. Prin locuri ştiute, dar descoperite din unghiul meu de fotograf şi transcrise în rânduri de poveste, din sufletul meu. Şi, mai ales prin Dobrogea, cea care mă cheamă în fiecare anotimp, cea care îmi alungă tristeţile şi pe care o iubesc necondiţionat în fiecare zi.

Când?

Când mi-am permis să rup din “mine”, fie plimbări de o zi , un weekend liber sau câteva zile pe care mi le-am dăruit în timp. De ce nu, o fugă de câteva ore într-un loc care mă energiza sau îmi aducea liniștea.

Şi, sper să nu o fac singură… sunt aici, dintr-un curaj nebun de a mai descoperi şi alţi… plimbăreţi!
Prin fotografie și călătorie, îmi găsesc mereu ceva de făcut. Pentru că în arta poveștilor despre călătorii nu există vârstă și nu se strecoară absolut nimic.
Hai, te invit în călătoria mea, eu vin cu ceaiul, tu așează-te. Și vei înțelege…