Zi de zi

pacaleala in vacanta

Ma intreb daca lumea a fost facuta de ziua pacalelilor. Pentru ca „lumea” adora pacalelile. De ziua pacalelilor putem spune orice adevar ca oricum nimeni nu ne va crede.
Si in acelasi timp in fiecare zi de spunem cate o minciuna toti vor crede ca e un mare adevar. Si poate nu ar fi atat de grav , dar nici macar noua nu ne dam vacanta la minciuna. Noi pentru noi nu reusim sa nu ne pacalim :-). O zi care ne aduce aminte cum suntem in fiecare zi din cele 364 ale anului. Macar o zi s-avem fara sa ne pacalim , sa fie declarata ziua adevarului fara sa rosim si sa putem sta fata-n fata fara masca si sa fim orice dar nu Pacala. Ne lasam pacaliti de tot si de toti : de iubire, de amintire, de varsta sau de cei in varsta , de timp si de cutume. Ne pacalim organele interne, stomacul cat si inima, ne pacalim politic, stiitific si chiar pe Dumnezeu. Asa ca de 1 aprilie eu am dat liber la pacaleala ca o fi obosita tot anul de atatea minciuneli si o sa raman cu speranta ca viata nu e o mare pacaleala de care nu m-am prins pana acum .

 

Comments (4)

 • Superb! Mie nu mi-a mai ramas nimic de spus. Nu pot decat sa ma minunez si sa ma bucur de intelepciunea si de frumusetea ta interioara si exterioara. Ne-am intalnit intamplator. Oare?

    Nuti Robu Consultant in afaceri si management

  tel. 0040744792988 fax 0040239682661 Un om obisnuit cu visuri neobisnuite!

  ________________________________

  Răspunde
  • cred ca energiile se situeaza la un moment dat la acelasi nivel si atunci pe acel culuoar se intalnesc 🙂

   Răspunde
 • Mereu am urât ziua pacalelilor,nu le admit 😀 de la altii,nici eu nu le fac.Mi se pare o mare prostie.Desi am simtul umorului,nu-l am in glume prostesti (sau chestii de genul pedepselor,in jocurile de copilarie,etc.).
  Iar daca ne pacalim ca de maine nu mai mancam atata ciocolata,ca nu ne mai indragostim,etc etc :)), macar ne pacalim pe noi insine,nu pe altii.
  Mai bine o cana de ceai decat o pacaleala 😀

  Răspunde
  • mmm . adevarul e intr-o ceasca cu ceai …asta asa, ca sa ma laud 🙂

   Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: