Calatorii Pe harta Romaniei

zana cea buna

Nu stiu in care tara, nu stiu in care sat exact a aparut legenada cu zane, dar sigur in satul Porumbacul de Sus , Dumnezeu a creat locul in care Zanele s-ar simti perfect daca ar dori sa ramana pe pamant . De cand am aflat de el, de acest castel, am avut target pe anul asta sa ajung cumva sa-l admir si sa-i cunosc povestea.
Fotograf fiind, nu rezist diminetilor de tara, mai ales daca e Tara Fagarasului si am ajuns mult prea devreme in ograda omului, la ora la care cocosul abia cauta gardul , la ora la care cainii erau prea lenesi sa ridice capul.
Pe undeva nu mi-a displacut , m-am simtit in largul meu, m-am simtit intr-o poveste ce inca nu avea prefata, am pipait, am stat sprijinita de fatada, am mirosit si adulmecat mirosul proaspat de rasina si de ce nu, mi-am amintit de vremurile cand faceam santier ca proaspat inginer.
Nu am cuvinte si rime si inspiratie sa scriu ce ar merita acest castel, dar cu siguranta ca si multi altii mi-as dori sa fiu primul client.
Sunt zeci de articole pe Google despre cum proprietarii lui s-au aventurat in neant … dar numai la fata locului poti simti cu adevarat energia data de vointa lor de a duce spre final acest proiect.
Va las sa priviti si sa va imaginati in ce poveste ati dori sa fiti . 🙂

 

Comments (6)

 • Frumoase fotografii,frumoasa zona…frumoase cuvinte..:)

  Răspunde
  • da, frumoasa zona 🙂 , m-a inspirat

   Răspunde
 • Trebuie sa vad neaparata locul asta. E genial!

  Răspunde
  • merita, eu astept inaugurarea :-))

   Răspunde
 • nu doar zona si oamenii de la Castel sint frumosi, am testat lucrul asta …

  Răspunde
  • sunt convinsa de asta , am simtit pe pielea mea 🙂

   Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: