Anul 2022
Alegeri Spiritual Stil de viață Zi de zi

Anul 2022 mai are două file în calendar

Anul 2022 mai are două file de rupt din calendar. Nu-i vreo bucurie timpul care se scurge dar poate fi un atu pentru a da valoare celui care rămâne. Sunt cele două zile în care privesc timpul în față și trag o linie imaginară între plus și minus. Da, a fost un an bun din multe puncte de vedere, dar mi-a dat hate prin pierderi omenești.

Am devenit pe traseul vieții un om structurat și organizat. Doar și acum uit unde las mașina în parcare. Se pare că-mi iese doar acolo unde sunt energiile mele implicate cel mai mult.

Îmi place să fac evaluarea asta pentru anul ce-a trecut. Un fel de „ce-a fost bun, ce-a fost rău” să analizez și să conștientizez. Iubesc să-mi pregătesc acel panou al dorințelor pentru 2023. Îmi folosește, e real, se întâmplă sau se mai amână uneori pentru când e momentul lor.

Anul 2022 fost un an bun din multe puncte de vedere, echilibrat, că altfel nu se putea. Totul e 50-50 %, cu pierderi umane ce cu răbdare, în 2023 sper să le pot integra și accepta. Acum rana încă e acolo, neînchisă.

A fost anul în care am călătorit cel mai mult. Au fost patru luni adunate, cu diferite obiective, diverse activități pentru job sau ținte personale. Mi-a plăcut, mai vreau.

 Anul 2022,

a fost anul cu oameni noi, frumoși în viața mea dar și cu provocări de dus. A fost anul în care s-au legat și mai mult prieteniile din trecut. Am făcut toate Atelierele propuse și Sardinia mi-a adus o mare mulțumire pe planul ăsta. A fost the best. Ne-au rămas amintiri frumose de la Carnavalul de la Voroneț pudrat cu zăpada din Rarău. Am plecat mai frumoși De la Atelierul de branding personal și de la bujorii din Dobrogea. Ne-am bucurat la Sohodol de Sânziene cu ii și drumeții. Am râs până n-am mai putu la Vadu cu cortu’ în nisip și l-am sărbătorit pe Alin. Ne-am lins rănile La butoaie cu vin și povești și am plâns toți la moartea lui Cristi și Carmela. Am încheiat anul recunoscători la Șirnea și-am împodobit bradul în timp ce eu am făceam fotografii.

Cea mai mare provocare a fost să duc la bun sfârșit patru călătorii despărțite doar de câte o zi între ele. Cam riscant, gândindu-mă că mi-am lăsat timp doar cât să schimb bagajele întree ele, făcute separat, pentru fiecare deplasare.Din mai până la final de iunie, Atelier la bujori + Atelier Sardinia + Camino + Atelier Sohodol. Toate la foc continuu, cu structuri diferite, activități multiple și locații provocatoare, a fost un maraton ce mi-a ieșit.

A fost anul în care am avut evenimente, decor și foto, atât cât am putut duce. Tot ceea ce am avut a fost minunat, cu locații faine și oameni frumoși. Au fost conectați la evenimentul lor total, nu ca și cum ai apăsa pe un buton. În top, Conacul Buzdugan din Bacău mi-a dat cea mai mare satisfacție.

E anul în care scaunul de la stomatolog a fost lipit de mine. Acum râd cu gura până la urechi! Și văd și mai bine acum, am schimbat dioptriile.

Anul 2022

mai e anul în care am citit mai putin decât mi-am propus. Am lălăit-o cu studioul foto și am făcut mai puțin sport decât mi-aș fi dorit. Dar, la schimb, am făcut două mastermind-uri cu și două cu Creatori de Context.

Mai e surpriza de la upriserz.ro cu articolul din Libertatea și #povestea61 de la Adelaida Săcăluș.

Am început a patra serie din cursul de fotografie online pentru începători. E un curs  pe partea de compoziție și sunt recunoscătoare pentru asta ( cu telefonul sau camera). E anul în care cu sufletul strâns spun că am scris cel mai puțin pe blog.

E anul în care centimetrul vieții a devenit mai scurt cu un an. E clar că nu mai e timp de pierdut.

Fiecare an a fost bun pentru mine, fiecare în felul lui mai ales pentru faptul că încă respir. Pentru faptul că am depășit fiecare obstacol și mă simt, azi, de neclintit. Dar doar azi , nu știu ce-mi rezervă timpul ce va urma.

Aștept 2023 cu brațele deschise pentru ce va fi să vie din neant și pentru ceea ce mi-am propus și eu.
Închei 2022 și încep 2023 cu aceeași energie de a face, de a iubi, de a călători, de a privi și trăi viața. O fac așa cum cred eu că e mai bine pentru mine. Sunt doar mie însămi datoare să nu mă trădez.

Ridic cupa cu șampanie anticipat și vă urez ca fiecare an să fie cel mai BUN AN!

 

 

Comments (2)

 • Am ales sa ma pregatesc pentru ceea ce aveam sa fac la job, cu toate detaliile necesare.
  Anul 2022 a fost anul meu, eu si restul lumii. Un an aglomerat, cu multe schimbari, responsabilitati noi si energie sa le port cu brio. Am incetinit pentru a ma bucura si imi place sa ma pregatesc si pentru 2023.

  Felicitari pentru acest an! Cu adevarat, a fost un an plin de energie si de provocari, insa ai reusit sa-ti folosesti aceasta energie si aceste provocari pentru a face fata cu brio si a-ti indeplini toate obiectivele! Nu-i usor sa ai acest ritm grabit, dar pare ca tu reusesti sa-ti gasesti intotdeauna calea si drumul catre succes si implinire. Oricare m-ar fi calatorit asa des si cu atatea provocari ca ale tale, ar fi meritat o felicitare! Asa ca bravo te felicit pentru curajul si perseverenta ta! Tine-o tot asa si succesul fiind in mainile tale!

  Răspunde
  • Da, pot spune că și eu am simțit că a fost anul meu pe multe arii. Deși grăbit fac tot ce pot sa întegrez și să consțtientize experiențele. Mulțam și să avem un 2023 bun!

   Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: