Experiente Spiritual

Dealurile Clujului

Nu ştiu exact cum să încep … viaţa bate filmul! … filmul e după realitate ? … cert este că excepţia confirmă regula şi virtualul ia locul realului …altfel cum ai putea spune atunci când o frumoasă prietenie din spatele ecranului se transpune în viaţa de zi cu zi?
Aşa, cu tot tacâmul, cu căţel… :-)) …cu purcel … pardon cu pisica Aurel ce se înţelege de minune cu Bombonica-căţel şi cu trei oameni minunaţi … rectific …trei ardeleni minunaţi … care nu au ezitat să mă primească la ei în casă şi să-mi facă cafeaua de dimineaţă !                 ( mulţam Dan … 🙂 )

Îmi place Clujul căci face parte din oraşele cu coline, muuuulte coline şi asta îmi aduce aminte de anii studenţiei ( Oraş al celor 7 coline, Iaşule, Iaşule mândru Oraş ) , îmi place Clujul pentru istoria sa, îmi place pentru Grădina Botanică , îmi pace Clujul pentru că e aproape de Sighişoara şi pentru Adi Hăidean, îmi place Clujul pentru că o cunosc pe Sanda … îmi place pentru că … like, like, like. A da, şi îmi mai place pentru că am văzut şi oameni care în weekend merg în familie pe biciclete la plimbare fără să care după ei troaca cu hălci de carne, bere şi mici la grătar şi manele în „buzunare”!
Dar există şi un inconvenient : e al naibii de departe şi nu pot decât să dau din când în când … like !                                                                                                                                                     Aşa că până la o dată viitoare … dacă mă mai primeşte cândva gazda şi chiar dacă nu mă mai primeşte eu tot o iubesc necondiţionat … deci până la o dată viitoare nu pot decât să-i mulţumesc astfel:

Prietenia este un har pe care il ai sau nu-l ai. – Octavian Paler

Iti multumesc Sanda !

Comments (8)

 • cum sa nu te primesc? vizita asta ne-a prins la inceput de primavara si inca natura doarme, dar data viitoare cand ajungi in zona iesim la baie, pe terase la soare (bere), fugim pana in Padis (este superb)…sa nu te tinem in casa. Bine, si tu o sa ai sufletelul si mintea linistite si atunci totul o sa fie mai frumos:)
  pup doamna:)

  Răspunde
 • Ai sufletelul si mintea nelinistite ?

  Răspunde
  • de, astenia de primavara pentru suflet… 🙂 …si nelinistea unei noi provocari…pentru minte … :-)de altfel tipic pentru…balante!

   Răspunde
 • Bravo, foarte frumos, ma bucur si pentru tine si pentru Sanda. Uite inca un motiv bun sa ai blog 😀 (ca tot cautam eu motivele de curand).

  Răspunde
  • da ce ne bucuram noi…! :-)… cum bine spune cineva, Sanda a adus un plus de valoare in viata mea !

   Răspunde
 • data viitoare sa prelucrezi fotografiile sa ies cu freza impecabila:))))))
  pup

  Răspunde
  • data viitoare voi spune vantului STOP…:-)))

   Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: