Zi de zi

perfect moments

În fiecare dimineaţă în care deschid ochii şi văd lumina zilei pe geam, îmi repet ceea ce Eckhart Tolle spune în toate scrierile sale : ACUM, AICI în PREZENT .
Apoi ies pe usa şi în timpul zilei îmi repet acum, aici sunt prezentă eu .
Fiecare zi ce o trăim e un dar de la Dumnezeu şi noi, cei de pe pământ nu ştim să ne bucurăm de acest preţios dar. Fiecare zi poate avea momentele ei perfecte, important e să le conştientizezi. Am învăţat de-a lungul anilor că pot să-mi dăruiesc singură momente „perfecte” fără să le aştept să-mi pice din cer. Am învăţat că fiecare colţ din natură e un colţ de rai şi că fiecare moment petrecut în mijlocul ei e un moment perfect.
Undeva, lângă Tulcea , m-am lăsat dusă de instinct şi am nimerit într-un loc care e mai mult decât „perfect ” … un loc unde mi-am scos timpul din minte , unde am trăit doar în prezent, unde am vrut sa constientizez clipa şi m-am concentrat asupra ei  ca fiind cel mai de preţ lucru, ca fiind ACUM …cu toată fiinţa mea şi trăind intens viaţa AICI şi respirând doar PREZENT !

Comments (6)

 • unde este locul acesta de langa Tulcea?

  Răspunde
 • frumos loc ai descoperit, dar mai mult mi-a placut piesa. nu-mi mai amintesc perioada in care o ascultam dar eram absolut innebunita dupa ea… mi-a cazut atat de bine acum, nici nu stii cat de mult iti multumesc 🙂
  iti doresc o stare de bine cel putin la fel cu a mea din secunda asta!

  Răspunde
  • ma bucur sa te revad, io vara nu dorm nici ziua , nici noaptea , dar sper in extrasezon sa-mi iau revansa …:-))) …. da , e un loc fain si parca imi e frica sa nu-l descopere prea multa lume sa se contamineze de „rele” …. am un cd cu Ofra Haza si cand inima imi cere dau drumul la basi si apas pe pedala! :-)))

   Răspunde
   • thats my girl! 😉

    Răspunde
 • 🙂 …legea Atractiei!

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: